top of page

Ofte stilte spørsmål

Felles1.jpg

Hvordan kommer jeg i gang?

 

Det er rett og slett bare å kontakte oss. Send oss en mail, ring oss eller bruk dette skjemaet. Fortell oss hva du ønsker å gjøre, så tar vi det derfra!

Er dere åpne på kvelder og i helger?

Dessverre! Utvidete åpningstider ligger utenfor vårt budsjett akkurat nå. For å kunne sikre at alle HMS-forhold er i orden, og for å kunne veilede og være til stede for brukerne våre, må vi ha ansatte på plass. Det er vår største utgift. I skrivende stund er våre ressurser rettet mot tidsperioden av døgnet hvor mesteparten av våre brukere trenger oss, og det er i vanlige arbeidstider.

Har dere materialer?

Vi kan skaffe nesten hva som helst gjennom våre rundt 200 leverandører. Bare gi oss beskjed om hva du trenger, så har vi materialene klare til deg når du skal starte produksjonen din!

Vi har også et lite restelager, og selvfølgelig, hvis du ønsker å ta med eget materiale er det helt i orden. 

Må jeg reservere tid i forkant?

Vi anbefaler at du reserverer tid i forkant. Dette gjør at vi kan sørge for at maskinene eller området du trenger er tilgjengelig, og at de riktige folkene er på jobb som kan hjelpe deg med ditt spesifikke prosjekt.

Har dere kurs, og hva koster det?

Vi holder ikke kurs, det er ikke nødvendig. Vi har prøvd mange forskjellige opplæringsmodeller gjennom årene og har kommet frem til at en-til-en opplæring, i hva hver enkelt bruker trenger, fungerer best. Det man lærer sitter bedre, og det gir oss muligheten til å skreddersy opplæringen på en mer effektiv og detaljert måte. Det er et konsept vi kaller «just in time, not just in case».

Kan jeg ta med egne verktøy?

Vi ser helst at du ikke gjør det. Vi har et stort utvalg av håndverktøy og elektriske verktøy som er tilgjengelige for alle våre brukere. Og hvis det er noe vi ikke har, så er vi alltid interessert i å utvide sortimentet.

Er det mulig å leie lagringsplass?

Vi har dessverre ikke plass til langtidsoppbevaring, men som regel kan vi huse pågående prosjekter.

Hva koster det?

Tilgang, konsultasjon og opplæring er alltid gratis, du betaler kun timespris for maskinene du bruker. Kommersielle prosjekter har ordinær pris, men vi har subsidierte priser for alle andre prosjekter (-65%).

Les denne oversikten for mer informasjon. 

Kan jeg sveise på Fellesverkstedet?

Kort svar: Kanskje!

Langt svar: Vi er for øyeblikket i oppstartsfasen av å etablere et metallverksted. Vi har en del utstyr på plass, men det er fortsatt mye som gjenstår. Bare ta kontakt og forklar hva du ønsker å gjøre, det kan hende vi kan hjelpe deg, det avhenger bare av hvordan prosjektet ditt ser ut.

FAQ
bottom of page